Om Grandlakebusinessjournal.com

Nettsiden er ment som et naturlig stoppested for deg som er interessert i økonomi og finans. Vi har som mål å bringe oppdaterte nyheter innen disse fagfeltene. Stoffet henvender seg først og fremst til privatpersoner som ønsker å forbedre sin personlige økonomi.

Er du nysgjerrig på hvilke makroøkonomiske faktorer som påvirker lønningen din, rentene på dine lån, prisene på matvarene du kjøper, strømutgifter, forsikring og alt det andre du trenger? Hvor finner du den banken som passer deg best? Når lønner det seg å spare, og når lønner det seg å betale ned på gjelden? Sparer du nok til din egen pensjonisttilværelse?

Mye av det vi ser på er hverdagslige spørsmål som de fleste voksne må forholde seg til. Nesten alle nordmenn har et låneforhold til banken sin, det være seg huslån, billån, lån til hytte eller båt, forbrukslån, eller et eller annet kredittprodukt (kredittkort, kontokreditt). Det er også vanlig å eie forskjellige spareprodukter, eller ha investeringer som aksjer, fond og andre verdipapirer.

Hva som lønner seg og hvordan du får best utbytte er spørsmål du kan finne svar på her. Dette vil vi presentere på en lettlest og tilgjengelig måte. Du skal ikke trenge å ha økonomiutdannelse for å ha utbytte av våre nettsider.